Verktøy

Vi importerer kvalitetsverktøy fra hele verden, som selges både til forhandlere over hele landet, og i vår nettbutikk www.verktøybutikken.no

ASIMETO

Nøyaktig hva du trenger!

Asimeto produserer måleinstrumenter med høy presisjon og kvalitet. Asimeto verktøy er konkurransedyktig priset og selges gjennom Asimeto sitt distribusjonsnett. Satsingen på kvalitet og strenge produksjonsstandard sikrer kvaliteten for kunden. Asimeto er de første i bransjen til å levere VerdiPlus programmet som garanterer nøyaktigheten til produktet. Dette betyr at Asimeto verktøyet leveres med ISO 17025 kalibreringssertifikat uten ekstra kostnad for kunden.

Asimeto har nøyaktig det du trenger.

MIGHTY-SEVEN (M7) luftverktøy

Mighty Seven eller bedre kjent som M7 luftverktøy er et merke som de siste årene har opplevd stor suksess verden over. Hovedårsaken til dette er på grunn av høy kvalitet, markedstilpassede og innovative produkter, kombinert med fornuftige priser.

M7 er definitivt profesjonell kvalitet til fornuftig pris.

BROCKHAUS HEUER

HEUER-skrustikker er et ekte kvalitetsverktøy. Helsmidd stål garanterer at skrustikken ikke kan knekkes. Gjennom alle delenes høye kvalitet, gir helheten nøyaktighet, sikkerhet og lang levetid.

HEUER-skrustikker er med sin nøye gjennomtenkte utførelse et skoleeksempel på kvalitet.

Dessuten er den «Made in Germany»

DRILL DOCTOR

DrillDoctor borslipere produseres i USA av Darex, en av verdens ledende produsenter av borslipere. DrillDoctor er kanskje verdens mest solgte borslipere med over 3 mill. enheter spredt over hele verden.

BAER GJENGEVERKTØY

Baer er et tysk familieselskap som har som motto «Kvalitet er den beste måten å annonsere på, fordi fornøyde kunder betyr suksess».

Baer produserer gjengeverktøy, gjengereperasjonsverktøy og borchucker i Tyskland.

BDS Magnetbormaskiner/Kjernebor

BDS er en tysk produsent av magnetbormaskiner og tilbehør.

BDS sine maskiner er i profesjonell kvalitet for den profesjonelle bruker.

Spekteret er bredt både når det gjelder maskiner og tilbehør.

Siden opptarten i 1989 har BDS etablert seg som en spesialist av magnetbormaskiner og tilbehør verden over.

KNIPEX TENGER

KNIPEX har spesialisert seg på utvikling og fremstilling av førsteklasses tenger og er førende produsent i Europa på dette område.

Dette er kvalitets verktøy av ypperste klasse.

LABOR – bor for profesjonelle

I over 30 år har Labor bor for metall, tre og betong. Deres kvalitet holder høy standard samtidig som det konkurransedyktige priser.

WERA verktøy

Wera verktøy har noe av det beste verktøyet på markedet for å skru med.

En av verdens mest innovative verktøyprodusenter, og det kommer stadig nyheter.